Vleeswaren van
St. Hendrick

De biologische boerenham van St. Hendrick is vol en sappig, doordat hij in zijn eigen vocht gegaard is. De grillspek is in de oven gegrild en daardoor heerlijk zacht van smaak en niet te zout. De biologische palingworst van St. Hendrick dankt zijn bijzondere smaak aan de stukken lichtgerookt varkensvlees die in de worst zijn verwerkt.

De vleeswaren van St. Hendrick zijn niet zomaar vleeswaren. St. Hendrick heeft bij ieder product zijn eigen verhaal. Zo is de salami van St. Hendrick op natuurlijke wijze gerookt, heeft de tijd gekregen om te drogen. En wordt het gebraden gehakt gegrild in de oven waardoor alleen de geur al doet watertanden.

En wat dacht u van onze gebraden kipfilet die echt naar kip smaakt. Onze kipvleeswaren zijn voor 100% van kippenvlees dat afkomstig is van Nederlandse biologische legkippen. Deze legkippen, die altijd vrije uitloop hebben, leggen hun eieren tot een leeftijd van ongeveer 1,5 jaar; ze hebben dan zo’n 300 eieren gelegd.

Al onze vleeswaren komen bovendien van eigen bodem. Voor een goede gedroogde ham of een pittige salami hoef je de grens niet meer over. St. Hendrick houdt goede smaak liever dichtbij.