Het bijzondere
rundvlees van st. Hendrick

Het rundvlees van St. Hendrick komt van biologische runderen die opgroeien bij boeren die hun dieren de ruimte geven om te leven en te groeien. De koeien eten uitsluitend biologisch gras en hooi en voer dat wordt gemaakt van biologisch graan. Deze biologische werkwijze van de boeren doet het vlees goed. Je proeft het verschil.

Bovendien komt het rundvlees van st. Hendrick uitsluitend van de beste veerassen. Zo hebben we het prachtige vlees van de Blonde d’Aquitaine-runderen, of vlees van de Aberdeen Angus en Hereford koeien uit Ierland; allemaal runderen die erg geliefd zijn bij kenners vanwege de karakteristieke smaak en de altijd goede ‘bite’. Het is mals vlees dat zijn kwaliteit dankt aan de ‘marmering’ van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen waardoor smaakaroma’s worden vastgehouden.

Altijd een goede biefstuk
Onze boeren kiezen het veeras dat het beste bij ze past en bij de omgeving waar ze zijn gevestigd. Welk stuk rundvlees je ook koopt van st. Hendrick, het is sowieso persoonlijk door Henk van Oers bij de boer gekocht. Hij kent de boeren, maakt de selectie en staat garant voor de kwaliteit. Daarom ben je met het rundvlees van st. Hendrick altijd verzekerd van een malse biefstuk of een goede ribeye.